Det kan jeg godt unde digital photography
Related News

Trump til eksamen i kommunikation – scorer både topkarakter og dumper - Journalisten
Det er eksamenstid. Og Journalisten har benyttet anledningen til at føre USA's 45. præsident, Donald Trump, op til det grønne klæde. Vi har bedt USA-ekspert Mette Nøhr Claushøj og kommunikationsrådgiver Michael Ulveman om at give Donald Trump.

Den gode og den onde Trump: Her er den største bekymring - Berlingske
Kan Trump hold familie-imperiet og Det Hvide Hus adskilt. ... Det positive først: Det er lykkedes Donald Trump langsomt, men sikkert at opbygge en administration, selv om han endnu mangler de tre vigtigste - finans-, udenrigs- og forsvarsministerposterne.

Ekspert: Uden omtale har terrorisme ingen effekt - Journalisten
Alle bombeattentater, drab, voldshandlinger med terroristiske motiver blev konsekvent udeladt af mediernes dækning. Ville det medføre mindre terrorisme? Den tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen er ikke et øjeblik i tvivl. ” Det kan jeg forsikre.

Danskerne vil have rugbrød – om vi så skal smugle det! - Berlingske
Skåret i godt to centimeter tykke skiver, smurt med et tykt lag leverpostej fra en gigantisk foliebakke og derefter skåret i grove tern. Jeg kan stadig huske, hvordan den forventningsfuldt dansede, så poterne klikkede på køkkenets blå linoleumsgulv, og.

Mille faldt for farlig ferie-trend: - Jeg var bange for jeg skulle dø - Ekstra Bladet
Hendes hovedbund begynder at klø, og de næste par dage udvikler det sig. - Det starter med, at jeg hæver op i den ene side af hovedet, men på det tidspunkt er det ikke noget vildt. Jeg kan huske, at jeg tænker 'hvis det bare er det her, kan jeg godt &nbsp.

Politikere undrer sig over ministeren i hackersag: »Det er meget underligt« - Berlingske
» Jeg mener, at den her type af angreb skal tages op, når man har muligheden og mødes på regeringsniveau. Det er oplagt. Men jeg er enig med forsvarsministeren i, at man kan nok ikke have den store forhåbning om, at det løser noget,« siger han.

Macron: »Jeg forstår raseriet, tvivlen og frygten« - Berlingske
Franskmændene sendte med andre ord en klar advarsel til Macron om ikke at se sin sejr som andet og mere end et valg af det mindste onde . ... Jeg ved, at splittelsen i vores nation har drevet mange til at stemme på de politiske yderfløje. Jeg forstår.

Bøf & Blowjob-dag: Sådan giver du det perfekte blowjob - B.T.
Stifterne af Bøf og Blowjob-dag har allieret sig med en journalist fra Vice og lavet en guide til det perfekte blowjob, som vi her bringer et par pointer fra - hvis du vil have alle de saftige og meget eksplicitte detaljer, må du ind på deres side og.

Jeg bliver altid lidt forelsket i mine karakterer« - Berlingske
Susanne Bier har vundet filmkunstens tre hovedpriser – som den første dansker og den første kvindelige instruktør nogensinde. Vigtige nøgler til hendes succes er fokus og løsning af ét problem ad gangen. Men hun er også den første, der snubler i kablerne.

Job Posting: Steve Cohen’s Personal Venture Capitalist
What’s Steve Cohen supposed to do now with a fresh $1.4 billion in his pocket and no Zamboni to ride around on: Throw some cash at tech companies. Sources say Stevie’s henchmen are looking for a seasoned venture capitalist to invest about $100 million.

24 timer i Singapore: Sol, shopping og saltvand - Ekstra Bladet
Den brede boulevard Orchard Road og shoppingcenteret Vivocity er imponerende, og som alle andre steder i Singapore er her så rent, at du kan spise af gulvet. Tyggegummi er forbudt at tygge eller bare have i lommen i Singapore. Det kan koste en&nbsp.

Det »gode« kolesterol er i virkeligheden noget dårligt. Faktisk kan det koste ... - Berlingske
Et højt niveau af det »gode« HDL-kolesterol fra naturens hånd kan ikke længere redde én fra alvorlige sundhedskonsekvcenser ved druk og røg.  Et nyt dansk studie påviser nu, at folk med et højt niveau af HDL-kolesterol i virkeligheden har en.

Go'Morgen Danmark-vært: Jeg fik næsten tårer i øjnene - Ekstra Bladet
Det bliver helt specielt (at undvære sønnen, red.). Det bliver hårdt. Jeg kommer til at savne ham sindssygt meget. Han er lige et år gammel, så han er i den alder, hvor der sker rigtig meget, og hvor han forstår rigtig meget, så det bliver meget.

Her er Casper Christensen nye kendte kone i Klovn - B.T.
Her vender Frank og Casper tilbage til hverdagen efter to 'Klovn'-spillefilm. Lene Nystrøm, der tidligere har spillet med i Ole Bornedals 'Fri os fra det onde ', siger til TV 2, at hun rigtig godt kan lide den improvisation, som skuespillerne i Klovn.

35-årig bruger formue på at se dobbelt så gammel ud - Ekstra Bladet
Men for den 35-årige polske fitness-fanatiker Pavel Ladziak er det lige omvendt. Han kan slet ikke vente på, at alderen sniger sig nærmere, og de grå hår titter frem. Så derfor har han brugt en mindre formue på at se dobbelt så gammel ud, som han er.