Det Kan Jeg Godt Unde Digital Photography


Related News

Christian Friis Bach om ny post: »Jeg håber, jeg kan gøre det bare halvt så ... - Berlingske
» Jeg er utrolig glad og også en anelse ydmyg over for det , da Andreas Kamm har gjort det så ubegribelig godt i de 20 år, han har været der. Men det er en stilling, der forener alt det , jeg synes, der er vigtigt og rigtigt og alt det , jeg brænder for.

Sørine Gotfredsens bog om det onde bringer intet nyt. Kun mere krig, mere smerte - Berlingske
Det , som nænsomt og kærligt samler medmennesker op, i stedet for at kaste dem fra sig i en selvretfærdig kamp om at blive eneejer af den komplette, gyldne sandhed,« skriver Anna Mejlhede i sin anmeldelse af Sørine Gotfredsens bog »Fri os fra det onde «.

Dansk jordskælvsekspert: Man kan frygte, det går galt i Mexico City - Berlingske
Det er ifølge Trine Dahl-Jensen svært at forudse, hvor store skader sådan et jordskælv kan forvolde. I 2010 omkom omkring en kvart million mennesker i Haiti, selv om jordskælvet »kun« var på 7,0 på Richterskalaen. I 1985 blev Mexico City ramt af.

Forsvarsudspil bekymrer ikke værnepligtige: »Jeg er stor fan af militæret ... - Berlingske
Regeringens udspil til et forsvarsforlig kan byde på markante ændringer i forsvarets struktur. Heriblandt at værnepligtige skal stå til rådighed i fem år efter endt værnepligt. På Høvelte Kaserne i Nordsjælland er man ikke så nervøse for eventuelle.

Det er et dumt spørgsmål til noget, jeg lige har forklaret dig« - Berlingske
Hun vil ikke fortælle sin alder eller seksualitet, fordi det sætter hende i bås og skaber fordomme, mener hun. Over 200.000 har set videoklippet, hvor hun fremfører sin samfundskritiske rap-tekst i studiet hos Radio24Syv. Og under navnet Nikoline.

Er din tipoldefar den, du tror han er? Find dine forfædre i 6 fantastiske ... - DR
Det kan man få i et af Rigsarkivets mange tilbud, Dansk Demografisk Database, hvor du blandt andet kan søge i kirkebøger og folketællinger. Prøv at ... Fra forsiden vælger du en ”arkivalietype” under ”Arkivalieronline”. ... Her finder du for eksempel.

Nordkorea-ekspert om ordkrigen: »Jeg tror ikke, at vi skal ligge vågne om natten« - Berlingske
»Han er vel også et menneske på den måde, at han reagerer ved at være opfarende, når han bliver angrebet. Men jeg mener også, at det er en strategi i forhold til at frembringe budskabet: »Vi er ikke bange for jer. Vi kan godt se, at I er store.

Jeg er ikke den største fan af Lars Løkke. Han irriterer mig« - Berlingske
Det er da fedt. Jeg går ikke særlig meget op i politik, og derfor kan jeg godt forstå, at politikerne er bange for sådan nogen som mig. Hvordan får de os unge til at interessere sig for det , de laver? Vores generation er meget flyvsk. Jeg vil gerne.

Det »gode« kolesterol er i virkeligheden noget dårligt. Faktisk kan det koste ... - Berlingske
Nyt dansk studie påviser nu, at folk med et højt niveau af HDL-kolesterol – kendt som det "gode" eller ligefrem "herlige" kolesterol – i virkeligheden har en markant overdødelighed. Tirsdag D. 22. AUGUST 2017 KL. ... Som læge har jeg selv været vant.

Ondt i foden? Sådan kommer du en hælspore til livs - Berlingske
Symptomet hælspore eller det at have ondt under foden er som regel ikke ensbetydende med, at problemet også er i foden. Jeg kigger derfor på, om du kan bevæge dig optimalt i din fod, hofte og ryg, siger Caspar Frausing. I Caspar Frusings tid som&nbsp.

World Press Photo er i København. Her er tre projekter, du skal se - Journalisten
”Nogle gange skal vi se det , for at vi kan forstå, at det er rigtigt. Det er de her billeder et godt eksempel på. Det er vigtigt, for at vi kan forstå den verden, vi lever i,” siger Thomas Borberg. Det er voldsomme billeder. Men også smukke billeder.

Det betyder det nye MobilePay for dig - Berlingske
» Det bliver positivt for de kunder, som tidligere kun kunne se, at der var overført penge via MobilePay i deres netbank og kontoudtog. De kommer til at kunne se, hvem modtageren er. Om det er en butik eller ens veninde,« forklarer han. Det kan gøre det &nbsp.

Danmark har fået et nyt feministisk parti: »Det kan godt være, at ordet ... - Berlingske
Det er en magtkritik og en borgerrettighedskamp. Det kan godt være, at ordet 'feminisme' skræmmer folk væk i starten, men vi håber på, at vi kan vinde ordet tilbage. Vi vil gerne have, at folk forstår, at vi ikke bare er en flok sure kvinder, der.

Huxi Bach: »Nej, politikerne gør det ikke godt« - Berlingske
» Jeg kan godt love, at det bliver træls. Showet handler om de ting, som vi godt kan lide at skubbe foran os, og som får os til at tænke: Åh nej, det orker vi ikke at forholde os til! Det er de helt store emner som flygtninge, skat og klima,« siger.

Frederiksberg og KBH samarbejder: Nyt madmarked under Bispeengbuen - Berlingske
»Vi kan se, at hvis bare et madmarked er spændende nok, så er folk villige til at flytte sig efter det . Så selv om området under Bispeengbuen ikke i sig selv er interessant i dag, så er det at få skabt noget liv, nogle muligheder og noget indhold en.